Skip to content

Lediga tjänster

Undersköterska med planeringsansvar

Undersköterska med planeringsansvar

Kronobergs Hemvård är privat utförare av hemtjänst i Växjö kommun. Vi är en bilburen hemtjänst och hos oss finns all vår kompetens samlad under ett tak. Verksamhetschef, sjuksköterskor, samordnare och planerare arbetar nära varandra, och sitter i samma lokal som hemtjänstpersonalen utgår ifrån.  Nu söker vi en undersköterska till hemtjänsten med delvis utökade arbetsuppgifter inom planering av omsorgstagares insatser som kan komplettera vårt team.

Hos oss arbetar du varierande dagar och tider. Arbetet som undersköterska i hemtjänsten är mångfaldigt och du kommer utföra delegerade vårdinsatser som exempelvis medicin-givning,
skötsel av hygien, hushållssysslor, hemstädning, ta med kunden på promenad och uträtta inköp. Som undersköterska hos oss ska du vara ansvarsfull, tålmodig, noggrann och omtänksam. Du är lyhörd för kundernas behov och positiv till att lösa de situationer som uppstår. Som medarbetare hos oss är du företagets förebild och lever efter våra värderingar.

Utöver ditt uppdrag som undersköterska kommer du vid behov vara behjälplig med planering av omsorgstagarens insatser. I din roll som planerare kommer du planera och schemalägga omsorgstagares insatser via vårt planeringssystem. Du ska i planeringen av omsorgstagarens insatser ha god förmåga att ta hänsyn till kundens önskemål, personalens förutsättningar och det beviljade biståndsbeslutet. Som planerare ska du ha god förmåga att se omsorgstagarens behov då uppföljning av insatser är en del av din yrkesroll. Du ska även ha en stark samarbetsförmåga och personlig mognad. Som planerar arbetar du i flera olika IT-system, god datavana är därav ett krav.  Du ska vara utbildad undersköterska med erfarenhet av hemtjänst samt ha goda kunskaper i det svenska språket.

Kronobergs Hemvård erbjuder dig möjlighet att utvecklas i dina arbetsuppgifter och växa i din yrkesroll. Vi prioriterar en god arbetsmiljö där personalen har stort inflytande och möjlighet att aktivt påverka sin arbetsdag.

Vi erbjuder:

 

  • Starka utvecklingsmöjligheter genom fortbildning och kompetensutveckling.
  • Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal och säkerställda rättigheter.
  • Hälsofrämjande förmåner som friskvårdsbidrag.
  • En stödjande arbetsmiljö där teamarbete och samarbete är centrala.
  • Möjligheter till karriärutveckling och avancemang inom organisationen.

Vi rekryterar nya medarbetare med omsorg. Alla våra medarbetare måste visa körkort, utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva sekretess- och hygienavtal.

Kvalifikationer:

 

  • Undersköterska med skyddad yrkestitel
  • Tidigare erfarenhet från hemtjänst
  • B-Körkort
  • Talar och skriver svenska språket obehindrat.
  • God datavana 

 

Din ansökan ska innehålla cv och personligt brev (ofullständiga ansökningar behandlas ej). Rekryteringen sker löpande. Vi återkommer till dig om du är aktuell för intervju. Om du inte hör något från oss har du tyvärr inte gått vidare till intervju.


Ort: Växjö
Omfattning: Heltid eller deltid

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping