Skip to content

Lediga tjänster

Extrapersonal till bilburen hemtjänst | Vårdbiträde eller undersköterska

Extrapersonal till bilburen hemtjänst | Vårdbiträde eller undersköterska
Kronobergs Hemvård är privat utförare av hemtjänst. Vi är en bilburen hemtjänst, vilket under regniga dagar brukar uppskattas extra mycket av våra medarbetare, och vår kvälls- och nattpersonal känner sig också tryggare.

Vi växer och för att bibehålla vår höga kvalitet till våra kunder samt en bra arbetsmiljö för våra medarbetare så söker vi nu fler kollegor till vårt härliga gäng.

Hos oss arbetar du varierande dagar och tider. Som person är du ansvarsfull, tålmodig, noggrann och omtänksam. Du är lyhörd för kundernas behov och positiv till att lösa de situationer som uppstår. Som medarbetare hos oss är du företagets förebild och lever efter våra värderingar.

Arbetet i hemtjänsten är varierande, och du behöver ha läkemedelsdelegering för att kunna utföra dina arbetsuppgifter. Utföra delegerade vårdinsatser som exempelvis medicin-givning, skötsel av hygien, hushållssysslor, hemstädning, ta med kunden på promenad och uträtta inköp är några exempel på vad arbetsuppgifterna kan vara.

All vår kompetens finns samlad under ett tak. Verksamhetschef, sjuksköterskor och samordnare arbetar nära varandra, och sitter i samma lokal som hemtjänstpersonalen utgår ifrån. Du arbetar mestadels självständigt men behöver vara flexibel och ha god samarbetsförmåga med övriga kollegor.

Vi rekryterar nya medarbetare med omsorg. Erfarenhet av hemtjänst är en merit men vi lägger framför allt stor vikt vid personlig lämplighet. Alla våra medarbetare måste visa körkort, utdrag ur polisens belastningsregister samt skriva sekretess- och hygienavtal.

Krav för att vara behörig till att ansöka denna tjänsten är att du har examensbevis från gymnasiet, har B-körkort samt talar och skriver svenska språket obehindrat. Dessa krav gäller oavsett hur mycket meriterande erfarenhet du har.

Din ansökan ska innehålla cv och personligt brev (ofullständiga ansökningar behandlas ej). Rekryteringen sker löpande. Vi återkommer till dig om du är aktuell för intervju. Om du inte hör något från oss har du tyvärr inte gått vidare till intervju.

Om anställningen

Krav: Examensbevis från gymnasiet, B-körkort samt tala och skriva svenska språket obehindrat.

Meriterande: Erfarenhet från hemtjänst, äldreomsorg eller demensvård.

Ort: Växjö
Omfattning: Vid behov
Lönetyp: Timlön

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Shopping Cart
0 items

Before you leave...

Take 20% off your first order

20% off

Enter the code below at checkout to get 20% off your first order

CODESALE20

Continue Shopping