Mycket mer än vanlig hemtjänst.

Vårt mål är att du som är pensionär ska få den hjälp du behöver för att kunna leva det liv du vill. Och du som är anhörig ska känna dig trygg med din närståendes tillvaro. Hos oss kan du därför kombinera biståndsbeslutad hemtjänst med tilläggstjänster, mot privat betalning. Du som inte har hemtjänst kan göra ditt liv lite enklare genom att låta oss ta hand om en del av vardagssysslorna. Tilläggstjänsterna beställs enkelt här på webbsidan. För de flesta gäller RUT-avdraget.

Se våra tjänster

ABONNEMANG

För dig som har ett löpande behov av våra tjänster kan vi erbjuda flera alternativ på abonnemang.

PAKET

Vi erbjuder även paket som ger dig mer flexibilitet. Kombinera ihop de tjänster som passar dig!

Beviljad hemtjänst

Dina individuella behov avgör vilken hemtjänst du får beviljad av kommunen. Vi är en godkänd privat hemtjänstleverantör i Växjö kommun, dedikerad att leverera tjänster av hög kvalitet, samt med kontinuitet.
Läs mer

Tilläggstjänster

Täcker inte dina beviljade insatser dina behov? Hos oss kan du enkelt köpa till de tjänster du vill ha mer av, samt ett stort utbud andra hemservicetjänster för att tillgodose alla dina behov. Du beställer dem enkelt här.
Tilläggstjänster

För dig som inte har hemtjänst

Vi erbjuder även våra tjänster till dig som inte alls har hemtjänst, men tycker att det skulle vara skönt med lite hjälp i hemmet ibland. Vi har utformat ett tjänsteutbud som till 100% stödjer dig som vill bo kvar i ditt eget hem.
Se våra tjänster

Populära tjänster

Visa alla tjänster
Fikastund hemma
De 306 kr
613 kr
De 306 kr
Promenad
De 368 kr
735 kr
De 368 kr
Fönsterputs
De 250 kr
500 kr
De 250 kr
Hemstädning
De 245 kr
0 kr
De 245 kr
1de4