För en tryggare vardag.

Kronobergs Hemvård drivs i privat regi och är en del av axCurae Group, ett modernt och nutida omsorgsföretag. Vi finns där för att ge all den vård, service eller avlastning i hemmet som seniorer vill ha. Vi har utformat ett heltäckande tjänsteutbud som stödjer dig som vill bo kvar i ditt eget hem, har växelvård eller bara har behov av lite avlastning eller hjälp då och då.  

 

Heltäckande och flexibel hemtjänst

Vi erbjuder en mer heltäckande och mer flexibel hemtjänst än den traditionella, där du själv eller dina anhöriga enkelt kan köpa till de tjänster du inte kan få beviljade av kommunen, samt även ett stort urval övriga hemservicetjänster som förenklar och förbättrar din tillvaro. Vi vänder oss även till pensionärer som inte alls har hemtjänst, men tycker att viss hjälp skulle underlätta.

För att förenkla för dig ytterligare ger vi dig tips om hjälpprodukter som skulle passa just dig och dina behov och du kan sen enkelt beställa dem direkt i vår webbshop.  

 

För att göra detta så smidigt som möjligt har vi även integrerat digitala verktyg i den dagliga omsorgen. Med vår app Seniora kan du som omsorgstagare och anhörig enkelt kommunicera med oss, se vilken personal som kommer och få verifierat att ett besök har skett.  Du kan även enkelt beställa tjänster och produkter direkt i appen. På så sätt skapar vi en trygg, kvalitetshöjande, heltäckande och individuellt anpassad omsorg. 

 

Godkänd utförare

Vi är godkänd utförare av äldreomsorg med verksamhetstillstånd från IVO och arbetar på uppdrag av Växjö kommun. Vi lägger stort fokus på hög kontinuitet och personlig kontakt. Du har inflytande över din vardag och är delaktig i planeringen av din hemtjänst. Att bemöta dig med respekt för din integritet är en självklarhet för oss. 

Vi lägger också stor vikt vid tillgänglighet och att personalen du möts av i största möjliga mån är densamma. 

 

Kontakta oss

Fördelar med Kronobergs Hemvård

 

Samma pris som kommunal hemtjänst: Hos oss får du hemtjänst och vård till samma pris som den kommunala hemtjänsten.  

 

Tilläggstjänster: Komplettera med de tjänster du saknar eller med mer av samma. Hos oss får du hela ditt behov tillgodosett.

 

Kostnadsfria evenemang: Vi arrangerar både längre och kortare evemenang löpande hela året.  

 

Utbildad och svensktalande personal: All vår personal är utbildad och pratar svenska. Det gör det enklare för dig att kommunicera dina behov och önskemål, och skapar en trygg och tillitsfull relation. 

 

Egna sjuksköterskor: Vi vet att snabb tillgång till sjukvård är viktigt. Därför har vi egna sjuksköterskor som kan erbjuda hjälp och medicinsk expertis när det behövs. 

 

Gratis skjuts till vårdbesök: Vi vill göra din vardag så enkel och bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi gratis skjuts till dina vårdbesök.

 

Trygghetslarm dygnet runt: Din trygghet är vår högsta prioritet. Vi tillhandahåller trygghetslarm som gör att du kan känna dig säker dygnet runt. 

 

Social samvaro: Social interaktion och gemenskap är viktiga inslag i vardagen. Vi arrangerar regelbundet evenemang för att främja dessa. Flera av dem är kostnadsfria. 

 

Flexibel omsorg: Hos oss har både du som omsorgstagare och anhörig inflytande över insatser och är delaktig i planeringen. 

 

Husmanskost från egen catering: Näringsrik mat är avgörande för välbefinnandet och hälsan. Vi levererar välsmakande färdiglagade rätter varje dag. 

 

Kontakta oss idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig! 

Läs mer om våra tjänster